Infinity Monitoring & Consultancy - prestatieborging

IntermediarAls gebouwbeheerder wilt u niet controleren in hoeverre uw gebouw optimaal presteert. Dat het klimaat van uw gebouw erg belangrijk is voor de productiviteit en de gezondheid van uw werknemers hoeven wij u niet te vertellen. Het weer in Nederland is elke dag weer anders en verlangt flexibiliteit van uw installatie.

Hoe vaak komt het niet voor dat de nodige energiebesparingen minder opleveren dan verwacht, of dat het te koud of te warm is? Energiereductie zonder het verlies van comfort wordt steeds belangrijker. Echter vaak worden prestatie-eisen niet behaalt of raakt na verloop van tijd een gehele installatie in onbalans door allemaal tussentijdse kleine aanpassingen. In plaats van zelf te controleren in hoeverre alles zoals ontworpen functioneert zult u waarschijnlijk wachten op een klacht of merkbare afwijking waarna onderzoek en actie nodig zijn. Indien u toegang heeft tot uw gebouw beheer systeem kunt u zelf kijken en zoeken naar afwijkingen en deze rapporteren naar uw installateur, of er wordt direct contact gezocht met de onderhoudspartij welke zelf gaat zoeken naar de oorzaak en probeert deze weg te nemen. Echter er is tijdens de ontwerpfase niet gekozen voor een intelligente installatie waarbij zelf nog gezocht moet worden in hoeverre de installatie zoals afgesproken functioneert.

Een intelligente installatie verdient een hedendaagse aanpak. Door nauwgezet continu het functioneren van uw gehele installatie te controleren kunt u inzichtelijk krijgen wanneer afwijkingen uw aandacht waard zijn. Haalt u installatie wel de normen zoals afgesproken? In hoeverre wordt er geanticipeerd op toekomstig onderhoud en bent u zo de klachten voor? U wilt enkel op de hoogte worden gesteld bij zaken die ertoe doen of zelfs compleet ontzorgt worden waarbij direct uw installateur op de hoogte gesteld wordt.

Door de werkwijze en analytische software waarmee Infinity Monitoring & Consultancy werkt kunt u bijgestaan worden tot het niveau dat u verlangt. Snel, gemakkelijk en overzichtelijk kunnen zaken als energiekosten, milieuaspecten en algehele levensduur van uw installatie inzichtelijk gemaakt worden. Gedetailleerde rapportages kunnen de aandachtsgebieden inzichtelijk maken en verstrekt worden naar alle relevante partijen. Wij garanderen een Return On Investment (ROI) van twaalf maanden door verlaging van uw energiekosten. Maar de voordelen gaan verder tot onder andere vermindering van onderhoudskosten, verlenging van de levensduur van uw installatie, en dan spreken wij nog niet over een van de belangrijkste redenen. Het verbeteren van het klimaat voor uw werknemers wat de arbeidsproductiviteit ten goede komt en vermindering van het ziekteverzuim. Wat dat is tenslotte waar uw klimaatinstallatie voor dient.

Onafhankelijkheid

Infinity is volledig onafhankelijk. Wij leveren maatwerk voor u als eindgebruiker.

lees meer...

Uniek concept

Infinity werkt als eerste in Europa met de analysetool: SkySpark. SkySpark is in Amerika al in meer dan 8500 panden toegepast.
lees meer...

Praktijkvoorbeelden

Door onze brede ervaring hebben wij tal van voorbeelden. De meest voorkomende problemen willen wij graag met u delen.
lees meer...

Gratis energiescan

Met minimale gegevens kunnen wij snel voor u bepalen welk rendement te behalen valt.

Lees meer...